Månadens märke juli 2021

Transportarbetareförbundet AVD 46 CFF
Civila Flygpersonalens Fackförening, Transports Flygavdelning.

Avdelningen bildades 1:a januari 1947 och är en landsomfattande avdelning från Lund till Arvidsjaur med olika yrkeskategorier som flygplanslastare, flygplatsmän, flygfraktsarbetare, flygmekaniker, flygtekniker, flygtankningsmän samt catering­lastare. Avdelningen ligger i Märsta, en av avdelningens viktigaste byggstenar är en stark lokal facklig verksamhet på arbetsplatsklubbarna, där aktiva medlemmar och förtroendevalda kan ta itu med problem och förbättra medlemmarnas villkor. Märket utkom 2016.

PLACERING I BIBLIOTEKET: Handelstavlan.

Detta inlägg publicerades i Månadens märke. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s