Månadens märke mars 2017

Svenska modellen ska utvecklas – inte avvecklas 1 maj 2017.

I vårt Sverige hålls ingen tillbaka. Ingen lämnas heller efter. Alla ska bidra efter sin förmåga och alla får ta del av en stark välfärd efter sina behov. Vi ska ha löner som går att leva på och en växande ekonomi som kommer alla till godo. Vi blir alla starkare när vi håller ihop och löser problem tillsammans. Det är detta som vi kallar den svenska modellen.

Vi är glada att kunna presentera ett nytt grepp på Minnesbibliotekets hemsida, månadens märke! Förhoppningen är att vi ska kunna visa upp ett märke ur arbetarrörelsens historia varje månad, med en kort historik om märket.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s